Friendship Gospel Choir

black american gospel music

28 oktober: geen Halloween, maar de Hallelujah party

Hallelujah party 2016

Hallelujah party 2016

Op vrijdag 28 oktober om 20:00 uur vieren wij geen Halloween maar……als tegenhanger vieren wij feest: de Hallelujah Party. Samen zingen met het Alive & LifeLine en Friendship Gospel Choir, een live band en alles onder leiding van Edith Casteleyn.

Mis deze kans niet om eens vocaal te proeven hoe het is om met z’n allen de Black American gospels te zingen: het wordt een echt feest! Iedereen is van harte welkom. Wij zien ernaar uit iedereen met veel muziek te ontvangen en met uw stemmen een groot koor te vormen.

 

Datum:                       vrijdag 28 oktober 2016

Aanvang:                   20:00 uur – kerk is vanaf 19:30 uur open.

Locatie:                      Paaskerk, Oude Utrechtseweg 4a, 3743 KN, Baarn

Kaartverkoop:         € 7,50 incl. 1 consumptie per persoon via ticketservice@blackgospelmusic.nl

Met een kaart voor deze Hallelujah party krijgt u ook €2,50 korting op een kaart voor het Kerstconcert van

Hallelujah party 2015

Hallelujah party 2015

Friendship (13 december in Baarn) of LifeLine (20 december in Reeuwijk). Wij verwachten net zoveel animo als de voorgaande keren en ook hier is weer de slogan  “op=op” van toepassing. Dus zorg dat u er snel bij bent met het plaatsen van uw bestelling.

 

Posted 3 weeks, 2 days ago at 14:41. Add a comment

Zing met ons mee en reis naar de USA!

New Orléans 2015. Fotograaf: Mike Lubberts

New Orléans 2015. Fotograaf: Mike Lubberts

Altijd al in een Black American Gospel koor willen zingen? Per januari is  Friendship Gospel Choir uit Baarn gestart met een projectkoor voor de duur van bijna anderhalf jaar. Hier leer je wat het zingen van authentieke black american gospel inhoudt onder de leiding van onze ervaren dirigente Edith Casteleyn en een live band. Daarbij krijgen de (projectkoor)leden de unieke kans mee op reis te gaan en te zingen met het Thy Mention Gospel Choir in New Orleans, USA in mei 2017. Dit jaar zijn wij voor het eerst naar New Orleans geweest en het was een onvergetelijke reis.

De aanmeldingen voor dit projectkoor zijn gesloten, maar: Wil jij ook mee naar New Orleans? Word dan lid van Friendship Gospel Choir of een van onze zusterkoren. Je mag twee keer vrijblijvend meerepeteren: je wordt direct op- en meegenomen in het koor en haar spirituele en swingende muziekstijl. Friendship Gospel Choir repeteert om de week op de woensdagen (de even weken) bij muziekvereniging Crescendo,  Plataanlaan 3, Baarn

Voor meer informatie: friendshipgospelchoir@gmail.com

Meer informatie over onze dirigente: www.edithcasteleyn.com

Posted 9 months, 3 weeks ago at 11:05. Add a comment