Friendship Gospel Choir

black american gospel music

Friendship celebrates, Jubileum & Kerstconcert!

friendshiponline-30-10-2017

Posted 7 months, 3 weeks ago at 23:38. Add a comment

Open repetitie 20 september 2017!

Wil je Black American gospel leren zingen? Of kan je dat al heel goed en ben je op zoek naar een enthousiast koor? Ben je ouder dan 16 en jonger dan 55 jaar? Dan nodigen wij je van harte uit om naar onze open repetitie te komen op woensdag 20 september van 19.30-22.00 uur. Je wordt dan direct op- en meegenomen in ons koor en haar spirituele en swingende muziekstijl.

Mocht deze avond niet uitkomen neem dan gerust contact met ons op via friendshipgospelchoir@gmail.com  zodat we je een andere avond kunnen begroeten

Posted 9 months, 2 weeks ago at 13:22. Add a comment

Optredens voor de zomer & New Orleans reis

Zondagmiddag 21 mei jl. heeft Friendship opgetreden in Baarn  bij Crescendo in the Park.

Van 24 mei t/m 1 juni jl. is een deel van ons koor mee geweest op reis naar New Orléans e.o. met onze dirigente Edith Casteleyn als onderdeel van haar ThyMention Gospel Choir.

Na thuiskomst werd er op zaterdagavond 24 juni jl. een Homecoming concert gehouden in Nieuwegein.

Kijk voor verslagen en foto’s op onze Facebook pagina

 

 

Posted 1 year, 1 month ago at 18:07. Add a comment

Black American Gospel Christmas Concert 13 december in Baarn

Christmas Concert 2016

Op dinsdag 13 december om 20:00 uur hebben wij Kerst gevierd met een Black American Gospel Christmas Concert in de Paaskerk in Baarn. Dit kerstconcert werd georganiseerd door Friendship Gospel Choir onder leiding van dirigente Edith Casteleyn met ons eigen live-band.

Het was opnieuw een mooie avond met veel publiek.

Posted 1 year, 7 months ago at 20:32. Add a comment

Geen Halloween, maar de Hallelujah party

Hallelujah party 2016

Op vrijdag 28 oktober jl.  vierden wij de Hallelujah Party. Samen zongen wij met onze gasten, zusterkoren  Alive & LifeLine Gospel Choir en onze live band, allemaal onder leiding van Edith Casteleyn.

Het was een fijne zangavond: een feest om met z’n allen de Black American gospels te zingen.

 

 

 

Posted 1 year, 8 months ago at 14:41. Add a comment

Zing met ons mee en reis naar de USA!

New Orléans 2015. Fotograaf: Mike Lubberts

New Orléans 2015. Fotograaf: Mike Lubberts

Altijd al in een Black American Gospel koor willen zingen? Per januari is  Friendship Gospel Choir uit Baarn gestart met een projectkoor voor de duur van bijna anderhalf jaar. Hier leer je wat het zingen van authentieke black american gospel inhoudt onder de leiding van onze ervaren dirigente Edith Casteleyn en een live band. Daarbij krijgen de (projectkoor)leden de unieke kans mee op reis te gaan en te zingen met het Thy Mention Gospel Choir in New Orleans, USA in mei 2017. Dit jaar zijn wij voor het eerst naar New Orleans geweest en het was een onvergetelijke reis.

De aanmeldingen voor dit projectkoor zijn gesloten, maar: Wil jij ook mee naar New Orleans? Word dan lid van Friendship Gospel Choir of een van onze zusterkoren. Je mag twee keer vrijblijvend meerepeteren: je wordt direct op- en meegenomen in het koor en haar spirituele en swingende muziekstijl. Friendship Gospel Choir repeteert om de week op de woensdagen (de even weken) bij muziekvereniging Crescendo,  Plataanlaan 3, Baarn

Voor meer informatie: friendshipgospelchoir@gmail.com

Meer informatie over onze dirigente: www.edithcasteleyn.com

Posted 2 years, 5 months ago at 11:05. Add a comment