Friendship Gospel Choir

black american gospel music

Dit is je kans om mee te zingen met ons Black American Christmas concert

Altijd al in een Black American Gospel koor willen zingen? Heb je een van onze Kerstconcerten meegemaakt en wil je nu ook een keer meezingen? Dat kan! Na de zomer start ons Kerstprojectkoor. Eerste repetitie: woensdag 24 augustus a.s. In 8 repetities leer je ons Kerstrepertoire en zing je mee met ons jaarlijkse Kerstconcert dinsdag 13 december.

Bij Friendship leer je wat het zingen van authentieke black american gospel inhoudt onder de leiding van onze ervaren dirigente Edith Casteleyn en een live band. Het projectkoor wordt toegevoegd aan Friendship Gospel Choir, zo worden de leden direct op- en meegenomen in het koor en haar spirituele en swingende muziekstijl. Friendship Gospel Choir repeteert om de week op de woensdagen (de even weken) bij muziekvereniging Crescendo, Plataanlaan 3, 3741 WE Baarn.

Black American Gospel Christmas

Deelname

Om deel te nemen aan het projectkoor moet je tussen de 16 en 50 jaar zijn. De kosten voor deelname van 24 augustus t/m het Kerstconcert 13 december 2016 aan dit projectkoor bedragen: € 85,-. Dit is inclusief de songteksten en een CD met de kerstsongs. Je hebt dan korting op lidmaatschap ten opzichte van onze vaste leden.

Direct aanmelden vóór 24 augustus via bestuur@blackgospelmusic.nl Uw inschrijving is compleet als de betaling voor 24 augustus is bijgeschreven op de rekening van Friendship Gospel Choir. Voor dit projectkoor is het niet mogelijk vrijblijvend mee te oefenen.

www.edithcasteleyn.com

Posted 3 months ago at 09:08. Add a comment

Zing met ons mee en reis naar de USA!

New Orléans 2015. Fotograaf: Mike Lubberts

New Orléans 2015. Fotograaf: Mike Lubberts

Altijd al in een Black American Gospel koor willen zingen? Per januari is  Friendship Gospel Choir uit Baarn gestart met een projectkoor voor de duur van bijna anderhalf jaar. Hier leer je wat het zingen van authentieke black american gospel inhoudt onder de leiding van onze ervaren dirigente Edith Casteleyn en een live band. Daarbij krijgen de (projectkoor)leden de unieke kans mee op reis te gaan en te zingen met het Thy Mention Gospel Choir in New Orleans, USA in mei 2017. Dit jaar zijn wij voor het eerst naar New Orleans geweest en het was een onvergetelijke reis.

De aanmeldingen voor dit projectkoor zijn gesloten, maar: Wil jij ook mee naar New Orleans? Word dan lid van Friendship Gospel Choir of een van onze zusterkoren. Je mag twee keer vrijblijvend meerepeteren: je wordt direct op- en meegenomen in het koor en haar spirituele en swingende muziekstijl. Friendship Gospel Choir repeteert om de week op de woensdagen (de even weken) bij muziekvereniging Crescendo,  Plataanlaan 3, Baarn

Voor meer informatie: friendshipgospelchoir@gmail.com

Meer informatie over onze dirigente: www.edithcasteleyn.com

Posted 8 months, 3 weeks ago at 11:05. Add a comment

Black American Gospel Christmas Concert 15 december jl. Baarn

Flyer Christmas Concert 15 december 2015 Definitief

Dinsdag 15 december gaven wij ons jaarlijkse Christmas concert in een volle Paaskerk. Het was een groot succes: dank aan iedereen die gekomen is! Heeft u het gemist? Hou onze website, Facebook en Twitter in de gaten voor een volgend optreden.

Posted 10 months, 2 weeks ago at 00:08. Add a comment