Friendship Gospel Choir

black american gospel music

Black American Gospel Christmas Concert 13 december in Baarn

Christmas Concert 2016

Op dinsdag 13 december om 20:00 uur nodigen wij u uit om samen met ons Kerst te vieren tijdens het Black American Gospel Christmas Concert in de Paaskerk in Baarn. Dit kerstconcert wordt georganiseerd door Friendship Gospel Choir onder leiding van dirigente Edith Casteleyn met ons eigen live-band.

Datum:           dinsdag 13 december 2015

Locatie:          Paaskerk, Oude Utrechtseweg 4a, 3743 KN  Baarn

Aanvang:       20:00 uur – kerk is vanaf 19:30 uur open.

Kaartverkoop: http://www.blackgospelmusic.nl/website/ticketservice/ Toegangsbewijzen inclusief 1 consumptie: Voorverkoop:  € 12,50 per persoon. Jongerentarief (tot 16 jaar): € 10,00 per persoon, geldt ook voor diegenen die bij de Hallelujah Party 28 oktober jl. zijn geweest. Aan de zaal:   € 14,50 per persoon

Posted 5 months, 3 weeks ago at 20:32. Add a comment

Geen Halloween, maar de Hallelujah party

Hallelujah party 2016

Op vrijdag 28 oktober jl.  vierden wij de Hallelujah Party. Samen zongen wij met onze gasten, zusterkoren  Alive & LifeLine Gospel Choir en onze live band, allemaal onder leiding van Edith Casteleyn.

Het was een fijne zangavond: een feest om met z’n allen de Black American gospels te zingen.

 

 

 

Posted 7 months ago at 14:41. Add a comment

Zing met ons mee en reis naar de USA!

New Orléans 2015. Fotograaf: Mike Lubberts

New Orléans 2015. Fotograaf: Mike Lubberts

Altijd al in een Black American Gospel koor willen zingen? Per januari is  Friendship Gospel Choir uit Baarn gestart met een projectkoor voor de duur van bijna anderhalf jaar. Hier leer je wat het zingen van authentieke black american gospel inhoudt onder de leiding van onze ervaren dirigente Edith Casteleyn en een live band. Daarbij krijgen de (projectkoor)leden de unieke kans mee op reis te gaan en te zingen met het Thy Mention Gospel Choir in New Orleans, USA in mei 2017. Dit jaar zijn wij voor het eerst naar New Orleans geweest en het was een onvergetelijke reis.

De aanmeldingen voor dit projectkoor zijn gesloten, maar: Wil jij ook mee naar New Orleans? Word dan lid van Friendship Gospel Choir of een van onze zusterkoren. Je mag twee keer vrijblijvend meerepeteren: je wordt direct op- en meegenomen in het koor en haar spirituele en swingende muziekstijl. Friendship Gospel Choir repeteert om de week op de woensdagen (de even weken) bij muziekvereniging Crescendo,  Plataanlaan 3, Baarn

Voor meer informatie: friendshipgospelchoir@gmail.com

Meer informatie over onze dirigente: www.edithcasteleyn.com

Posted 1 year, 3 months ago at 11:05. Add a comment