Lid worden!

Wil je black American gospel leren zingen? Of kan je dat al heel goed en ben je op zoek naar een enthousiast koor? Ben je ouder dan 16 en jonger dan 55 jaar?

Dan nodigen wij je van harte uit om naar onze repetitie te komen. Je wordt dan direct op- en meegenomen in ons koor en haar spirituele en swingende muziekstijl.

 

Informatie repetities:
Locatie:            Plataanlaan 3, Baarn

Wanneer:        Woensdagavond van 19.30 – 22.00 uur in de even weken
Zie repetitieschema onderaan deze pagina

Begeleiding:    Pianist, Gitarist, Bassist en Drummer

Je mag 2 repetities kosteloos meedoen en daarna besluit je of je lid wilt worden van ons koor. Eerst word je aspirant-lid voor 3 maanden zodat je kunt kijken of het echt iets voor je is. Wanneer het van beide kanten goed bevalt, zetten we het om in een vast lidmaatschap.
Je hoeft geen noten te kunnen lezen om mee te kunnen zingen. We verwachten wel dat je thuis de songs en teksten instudeert. We hebben een songtekstenboek en voor een groot aantal songs hebben we mp3-bestanden per stemsoort. Dat maakt het gemakkelijker om de songs door te nemen.

 

Zusterkoren en repetities:
Friendship Gospel Choir heeft 2 zusterkoren, Alive Gospel Choir (Nieuwegein) en Life Line Gospel Choir (Zoetermeer). Zij staan ook onder leiding van Edith Casteleyn en werken met hetzelfde repertoire. Mocht je lid worden van Friendship Gospel Choir, dan heb je ook de mogelijkheid om bij onze zusterkoren te repeteren.  Zo kun je 2 tot 6 keer per maand zingen als je dat zou willen!

Heb je nog vragen of wil je graag een keer komen zingen, neem dan contact op met Anneloes Jansen, friendshipgospelchoir@gmail.com.

 

Repetities 2020

8 en 22 januari

5 en 9 februari

4 maart 

11 maart Algemene Ledenvergadering

18 maart

1, 15 en 29 april

13 mei

20 t/m 28 mei Nashville-reis

10 en 24 juni

Juli en augustus geen repetities.

2, 16 (open repetitie) en 30 september

14 en 18 oktober

11 en 25 november

9 december

Comments are closed.