Lid worden!

Wil je black American gospel leren zingen? Of kan je dat al heel goed en ben je op zoek naar een enthousiast koor? Ben je ouder dan 16? Dan nodigen wij je van harte uit om naar onze repetitie te komen. Je wordt dan direct op- en meegenomen in ons koor en haar spirituele en swingende muziekstijl.

 

 

 

Informatie repetities:
Locatie:           Plataanlaan 3, Baarn

Wanneer:        Elke 2 wken op woensdagavond in de even weken
Tijdstip:           van 19.45 tot 22.15 uur (vanaf 19.30 uur aanwezig)
                          Zie repetitieschema onderaan deze pagina

Begeleiding:   Pianist, Gitarist, Bassist en Drummer

Je mag 2 repetities kosteloos meedoen en daarna besluit je of je lid wilt worden van ons koor. Eerst word je aspirant-lid voor 3 maanden zodat je kunt kijken of het echt iets voor je is. Wanneer het van beide kanten goed bevalt, zetten we het om in een vast lidmaatschap.
Je hoeft geen noten te kunnen lezen om mee te kunnen zingen. We verwachten wel dat je thuis de songs en teksten instudeert. We hebben een songtekstenboek en voor een groot aantal songs hebben we mp3-bestanden per stemsoort. Dat maakt het gemakkelijker om de songs door te nemen.

 

Zusterkoor en repetities
Friendship Gospel Choir heeft een zusterkoor, Life Line Gospel Choir in Zoetermeer. Zij staan ook onder leiding van Edith Casteleyn en werken met hetzelfde repertoire. Mocht je lid worden van Friendship Gospel Choir, dan heb je ook de mogelijkheid om bij ons zusterkoor te repeteren.  Zo kun je 2 tot 4 keer per maand zingen als je dat zou willen!

Heb je nog vragen of wil je graag een keer komen zingen, neem dan contact op met Rineke van Baal en Janine van Buuren, aanmelden.fgc@gmail.com.

 

Repetities 2024

10 januari

24 januari

7 februari

6 maart

20 maart

3 april

17 april

1 mei

15 mei

29 mei

12 juni

26 juni

Zomerstop

4 september

18 september

2 oktober

16 oktober

30 oktober

13 november

27 november

11 december

 

Comments are closed.